Helgen

Mamma var på besiktning i fredags med min bil och den gick i genom :D Så nu har jag kört bil hela helgen.
I fredags kväll åkte jag till Lennart, hade lovat hjälpa honnom med lite grejjs. På lördag eftermiddag åkte jag hem och duschade sen bar det av till Elin på grillfest, kul kul va de :D Nina åkte oxå med för jag skulle skjutsa henne på Polarlördag klockan 20.00. Jag hämtade henne igen kockan 22.00 sen åkte vi tillbaka till festen, men vi stannade inte så länge, sen åkte vi hem och sov.
Idag har jag haft fullt upp, i morse skjutsade jag Mats till tåget sen skjutsade jag hem Nina, fast först köpte vi årets första mjuk glass, i alla fall för min del, GOTT!
Efter det åkte jag hem och tvätta bilen, sen kom pappa hem och han hade köpt nått speciellt biltvätts medel som man först skulle smörja in och sedan torka bort efter en stund. Sen vaxade jag hela bilen.  All tvättning tog 3 och en halv timme.

Nu sitter jag hos Lena och Christian och är barnvakt åt Wilmer, Christian är med Regina på simskola och Lena jobbar.

Nu ska jag se på Små Einsteins med Wilmer. Hade

Påsk

Har inte gjort så mkt i påsk... I fredags var vi hos lennart och jeanette och åt middag,Jag lyckades få med mig Nina hem så vi var hemma hos oss lördag- måndag sen åkte vi hem till henne och här är jag fortfarande.
Jag fick min nya dator i torsdags och på fredag vart de nå fel på den så¨nu är den hos Christian på reparation.
Jag ska åka hem i kväll, pappa och jag ska försöka fixalite med bilen i kväll och i morgon. Sen åker jag till Lena och Christian i morgon.  Sen vet jag inte vad som händer...

Nu ska vi försöka hitta på nått o göra.. Hade



MIn fina bil :D

Lycklig <3

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN  jag slipper snart min fula bil.
Jag har köpt/fått en bil :D Den kosta 6000 o jag behöver bara betala 3000, mamma och pappa betalar andra halvan :D
Det är en Hyundai elantra coupe -97, väldigt fin, den är röd. Vi måste fixa lite saker på den bara, innan vi kan ombesikta den.
Hoppas vi hinner fixa den innan ombesiktnings tiden är slut bara...

Jag har oxå fått pengar från försäkringskassan, efter inbrottet i bilen, så nu har jag beställt en ny dator :)  Nu väntar jag bara på att datorn ska komma, hoppas den hinner komma innan påsk.

Dessutom är det snart påsk lov! skönt ! Nog för att jag tycker skolan är jätte rolig men det är alltid skönt med lite ledighet :P
Har inga planer alls om vad som ska hända på lovet, det ända jag vet är att jag måsta göra rent sköldpaddornas akvarium. Blir kanske lite meka med bil oxå tillsammans med pappa.

Mer kommer ja inte på :P
Hade Bäst

Vill ha en Berner sennen :D



Sååå  söt

RSS 2.0