Egypten

Känns inte alls bra nu att mamma och pappa är i Egypten läste precis en artikel om att det nu också är oroligt i Hurghada, altså där mamma o pappa är... 

http://www.expressen.se/nyheter/1.2310737/oroligheterna-sprider-sig-till-turistorterna

vakna halv 10 idag och har nu städat färdigt :) Sen blir det hockey men nu ska jag nog plugga lite. Hade!


Städning o hockey

Vaknade vid 10 tiden och började städa på en gång :O Planen var att hinna städa mitt rum, köket och damsuga resten av lägenheten innan jag och sofie skulle gå o se den inplanerade hockey matchen men så blev inte fallet :P Hann bara med mitt rum så resten får bli i morgon... Matchen börjar 13.00 så ska snart gå, sofie har inte kommit än, men hon är snart här så det är bäst jag går så hon slipper vänta..

<3

Fredag...

Jag har inte tänkt så mkt på oroligheterna i Egypten förens idag, då mamma (hon o pappa är i egypten) skickade ett meddelande till syrran där det stod att telefoner och internet hade stängs av där nere men mamma och pappa som har andra abonemang kan fortfarande använda sina. Oroligheterna har nu spridits sig även til platsen som mamma o pappa är på och de får inte gå utanför hotell området. Känns inte alls bra men man samtidigt förstår man inte heller. Man förväntar sig att allt ska gå bra och tänker inte på vad som skulle kunnna hända. Man lägger det långt bak i sitt medvetande.

Fick också veta att en tjej som jag umgicks med när vi var mindre dog i natt. Vet inte vad som hände, hur eller när. Vet inte om jag vill veta. Det ända jag vet är att storebror, som känner både henne och hennes bror bättre, tagit det mkt hårt.

Verkar inte alls vara våran vecka denna vecka, nu hoppas jag bara att veckan tar slut fort så kanske det kommer en bättre snart =)
Nu ska jag göra stuvade mackaroner för första gången, får se hur det går..

Hade! <3

Lonely...

Började en ny kurs idag Kulturmöten I, barns lek o lärande, heter den vet inte än vad jag tycker om den än men det blir säkert kanon =)
Emelie hade bara lektion i ågr så idag åkte hon o Emil hem till Emil så nu är jag alldeles ensam :(  Nej det är ganska skönt faktiskt men när man är van att hela tiden ha någon i närheten så vet jag inte riktigt vad jag ska göra när jag är ensam. Imorgon är det iallafall skola 9.15-16.00, på fredag har vi föreläsning på morgonen sen är det helg. Ska gå på två hockey matcher i helgen, Brynäs dam spelar. Ska en sväng på stan och inhandla lite kläder också :) & umgås med Sofie =D Annars har jag inge större planer. Emelie lär komma tillbaka på måndag kväll och åka igen på torsdag kväll... Jag åker hem nästa fredag för då kommer mamma och pappa hem från Egypten så då kan jag åka med de upp när de åker från sthlm.

Sov gott <3 

Min lugna fredag blev knivig....

Som jag skrev i förra inlägget så hade min bror fest hemma igår kväll. Jag försökte sova men det var ju inprincip omöjligt och jag var fortfarande vaken 04.30 då hörde ett jäkla liv där nere. Kunde höra hur saker flög i golvet och glas som gick sunder. Sprang ner för att se vad som problemet var och kom ner och linus sa åt mig att ringa polisen men T var före mig där. Insåg efter en stund att en tjej blivit knivshuggeen i ryggen och en anna tjej hade fått ett sår på fingret. Polis och ambulans kom, storebror och den knivskurna tjejen åkte men ambulans in till sjukhuset. Polisen stannade kvar och förhörde resten av oss. De åkte vid 05.30 sen vill den enda tjejen som var kvar ha skjuts hem så jag körde hem henne sen åkte jag och tanka, sedan vidare hem. Hade precis lagt mig och tänkte att nu jäklar ska jag sova, precis då ringer Linus och säger att de är färdiga på sjukhuset å undrar om jag kan hämta dem. Den knivskurna tjejen mår bra, 4 stygn blev det. Jag fick äntligen sova klockan 08.00. Klev upp igen vid 12 tiden och strax efter det ringde polisen för ett andra förhör. Sen tog jag med mig Candie och åkte till Lena och Christian för att se Timrå-Modo på tv;n... 

http://st.nu/medelpad/njurunda/1.2675002-knivdrama-pa-fest

Lugn fredag.... Eller hur var det nu???

Efter att flera personer påpekat att jag aldrig skriver i bloggen kommer nu ett inlägg...
Idag har jag, Jasmin och Emelie varit och ätit på resurang. Thai mat blev det, super gott och en mkt mysig resturang  :) Åkte hem och tänkte att det skulle bli en lugn tidig kväll, men så fel jag hade. Eftersom mamma och pappa inte är hemma så hade storebror andra planer... Kan sammanfatta det med att jag fortfarande är vaken klockan är 03:18 jag är super trött men hur lätt är det att sova när de festar i rummet brevid mitt sovrum?  Jag kan garantera att jag just nu verkligen önskade att mamma och pappa hade ljud isolerat huset...

Mycket har hänt sen sist ja skrev men jag tänker inte skriva om något av det. Förutom att skolan går bra, har haft ett härligt jul lov och efter det hade vi en veckas hemtenta. Just nu har jag ingen kurs, förra kursen slutade förra fredagen och nästa börjar på onsdag, skönt med lite mer ledighet :)

Nu ska jag försöka sova! Go natt <3

RSS 2.0