Fredag

Tog bussen till jobbet idag eftersom jag inte trodde bilen skulle starta. Sen kom mamma och hämta mig när jag sluta. Mamma har köpt en bil så vi var ut och provkörde den sen. Sen har jag inte gjort så mycket bara ätit mat och nu kollar ja på film. Vet inte alls vad jag ska gör ikväll blir nog till att bara sitta här och tråka, tror ändå inte jag orkar göra så mkt annat heller så. Tror iallafall att jag ska gå ner och poppa popcorn. Jag har inte mkt planer för hegen, sovi kanske kommer förbi en stund på dan i morgon, men annars vet jag inte vad ja ska göra.

Kort o tråkigt inlägg blev det men gör man inte så mycket på dagarna finns heller inte så mycket att skriva om ;)

C: Saknar dig med och skulle gärna göra det men det är ju lite svårt :P

Trevlig helg :)

Vänner <3

Äkta vänner är som stjärnor.
Man kan inte alltid se dem.
Men man vet att dem alltid finns där.




En vän är den som kommer
in när alla andra
 går ut.



10-01-28

Hade välldigt svårt att somna i natt men lyckades till slut vid 3 tiden. Klockan 7 blev jag väckt av Christian, barnen var vakna, och han skulle till jobbet. Så jag klev upp och gick o la mig i Lena och Christians säng där barnen var. Så vi låg där och myste och kolla på barnpogram tills Lena kom hem vid 8 tiden, då behövde hon få sova några timmar så vi gick ner. Åt frukost, tittade på film, lekte och myste. Lena vaknade vid 11, då gjorde hon lunch. Sen gick jag, Regina och Wilmer ut och lekte i snön :) Det var så mycket snö så man såg nästan inte Wilmer :P Men roligt hade vi. Sen kom pappa och hämta mig, åkte hem, åt mat och nu är jag döds trött. 
Jag är van att sova minst 10 timmar varje natt så 4 timmar är alldeles för lite. Skulle gärna gå och lägga mig nu men då vaknar jag väll mitt i natten vilket inte alls är bra eftersom jag ska jobba i morgon. Fast jag börjar klockan 12. Men ska försöka hålla mig vaken ett par timmar till. 

Hade :D
 


Regina & Wilmer <3

Är fortfarande kvar hos Lena o Christian och med tanke på det kommande dåliga vädret lär jag bli kvar några dar till :) Hade en ganska lugn dag igår. Christian var iväg på jobb resa så på kvällen när barnen gått o lagt sig åkte Lena och köpte godis, chips och dip. Mysig kväll :)  
Idag hade jag fruktansvärd mens värk när jag vakna så sprang ner o tog en värktabett och så fort den började ge verkan så somnade jag om, det spelar ingen roll om det är mitt på dan eller på morgon, jag blir så jäkla trött när det släppt så jag somnar på en gång. Tror faktiskt jag sover som bäst då :P
Len a väkte mig vid halv 11 eftersom jag lovat att vara med barna under dagen eftersom Lena hade en del saker som skulle fixas. Så jag har spenderat dagen med Regina o Wilmer. Trodde de skulle vara jobbigare men dem har vart super snälla hela dagen. Vid middags tid kom Lena hem med mat från mcdonalds :)
Sen åkte hon o jobba på Timrå matchen.
Jag skulle försöka få barnen i säng strax innan 20.00, det gick inte så bra :P Klockan var kanske 20.20 när dem äntligen låg i sången. Fast det betyder ju inte att dem tänker somna. Men jag slog på en film och dem la sig snäl och kolla. Men när Lena och Christian kom hem strax efter nio var dem fortfarande vaken :P
Då fick dem styra upp det haha. Det brukar faktiskt gå bra när jag ska lägga dem, men inte idag:P

Vet inte vad som händer i morgon det får vi se då...

Helgens bravader:)

Mamma fyllde år i lördags och jag ville väldigt körna köpa en present till henne men hade inte pengar till det. Så i fredags så städade jag nästan hela huset, alla rum förutom tvättstugan :P Mamma blev väldigt glad över det. Sen på lördag gjorde jag en tårta och lagade middag som bev väldans bra :) Av Lena & Lennart med familjer, fick hon en biljett till Njurunda revyn som var samma dag (alltså i lördags) kockan 19.00. Men mitt på dan åkte jag o Linus iväg och införskaffade en present, hon fick ett pussel :) Jag hade lovat att skjutsa Niklas på disco på mysak till klockan 19.00 och hämta han klockan 22.00. Så jag o Nina släppte först av mamma o pappa i kvissle sen skjutsa vi in niklas till stan. På vägen hem åkte vi in på ica och köpte chips och dip. Samtidigt som vi åt chips så spelade jag Nina och Nelli Wii - Super Mario. Det är hur roligt som hellst! Välldigt beroendeframkallande! Vi var så inne i spelet så vi glömde att vi skulle hämta mamma, pappa o niklas :S Kvart i tio ringde mamma och fråga vart vi var eftersom hon antog att vi redan hade åkt men då var vi fortfarande inne i Mario World :P Så då blidde det väldans bråtto. Vi åkte först o hämta Niklas sen mamma o pappa. När vi kom hem fortsatt vi med spelandet sen sov vi några timmar sedan tillbax till spelet :P  

Lennart kom o hämta nilkas vi halv tio i morse, niklas skulle ha uppkörning och teori till skoterkortet. Han klarade det. GRATTIS !!!
Så på eftermiddagen kom han, Lennart och Jeanette med tårta :) 
JAg Nina och Nelli har alltså spelat Mario HELA dagen :)
När dem hade åkt hem åkte jag till Lena, nu sitter vi och fika lite.

God Natt och Sov Gott :D

Vad göra?

Var till Emelie i måndags, Jasmin, Jimmy och Sofie var också där. Vi tittade på Inglourious basterds jag tycker inte att den är så bra som alla säger men den gick att se ;) En trevlig kväll.
Igår var jag och Elin och åkte skridskor, det var super kul! Men jag har ont lite här och där idag :P Måste se till att åka oftare.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske går ut o hittar på nått...

På lördag fyller mamma år så jag har lovat att laga maten då. Jag ska göra stekt fläskfile och potatisgratäng, mamma fick välja. Som dem flesta vet så är jag inte världs bäst på att laga mat, men jag tror på att det kommer gå bra:) Nina, Niklas och Nelli kommer på lördag och ska sova här oxå, eftersom Lennart och Jeanette ska på fest.

Det var inte ens en vecka sen jag var till Härnösand och hälsa på men jag saknar redan personerna där uppe. Känns som jag kommer måste åka upp många gånger :P 
 
Tror jag ska gå ut nu. Hade!




Helgen :)

Hoppas att ni hade en super helg för det hade jag :)
Jag var hos Christine torsdag till Lördag Super roligt var det. Jag hann med att träffa alla i klassen förutom en. På fredag kväll var vi på inflyttningsfest hos Tanja, trevligt, trevligt. Klev upp nio på lördag för Christine skulle följa med en kompis till birsta och jag följde med dit så kom mamma och hämtade mig där. Christine vi måste se till att träffas oftare :)

Mamma hade beställt lovika garn så jag skulle kunna stick vantar, så det har jag gjort nu. Jag har stickat 1 och ett halvt par nu (alltså 3 st vantar) på mindre än 2 dar :P Ganska nöjd men det blir inget stickande idag, händerna måste få vila :) Det ända som är svårt med att göra vantarna är att göra dem i rätt storlek. Men dem ser faktiskt ut som riktiga lovika vantar :) Kommer bild senare, då dem är helt färdiga.

Idag har jag haft en riktig slapp dag, ganska tråkig dag måste jag säga... Finns inte så mycket att göra känns det som. Men i kväll ska jag till Emelie och kolla på film, Jasmin ska oxå komma :) Sen i morgon hoppas jag på att jag o Elin ska åka till löta och åka skridskor:) Har längtat länge nu efter att åka skridskor så om det inte blir i morgon så blir det iallafall någon dag den här veckan.

NU ska jag försöka komma på något att göra :)

Fredag

Yees! Jag tog mig upp ur sängen igår så jag kunde åka till Härnösand och Christine :)
När jag kom upp till Christine så la jag mig och sov på hennes soffa :) Senare på dagen gick jag ner på macken och köpte spolarvätska och sedan upp till lägenheten och putsade fönstrena. Sen gick jag en sväng upp till skolan och väntade på att Christine skulle sluta. Måste säga att det kändes super att kunna sitta utanför och slippa vara med på lektionen men samtidigt väldigt konstigt ;) Sen åkte vi hem till Christine och hade en slapp kväll.
Idag sov jag till 10.15 sen gick jag till skolan o kolla på när dem hade friskvård, dem spela innebandy. Efterdet gick vi hem til Christine igen och chillade sen gick vi ner på stan en sväng.  
Sen blev ja bjuden på middag av Christine :) Kyckling i sås med mackaroner fick jag :D super gott.
Nu sitter David, Christine och jag här och dricker lite, sen ska vi vidare till Tanja, och spela spel, tror jag?

Ha en SUPER helg. Kram!



Onsdag

Idag följde jag med Lena och hämta Wilmer på hans nya dagis. Han verkar trivas väldigt bra där. Fast det spelar nog ingen roll vart han är så länge det finns bilar att leka med ;)  Sen åkte vi hem o grejja och kolla på film:)

Imorgon är min plan att åka upp till Härnösand och hälsa på Christine :), och putsa fönster :( .
Problemt är bara att för att komma dit måste jag åka med Lena när hon börjar jobba och hon börjar kockan 7 :O
Hur ska jag lyckas ta mig upp den tiden? Jag har inte klivit upp så tidigt på väldigt länge... I några veckor nu så har jag inte klivit upp förens cirka 12. Men om jag tar mig upp ur sängen och upp till Härnösand så lånar jag nog Christines säng coh sover en stund till :) Men sen ska jag iallafall gå och putsa dem *pip* fönstrena i gammla lägenheten. Vet inte hur länge jag blir kvar i Härnösand, Christine kan ju ha andra planer också förutom att vara med mig :P

Nu ska jag spela Ikariam. 

Wii

Planernar sprack :P 
Jag och Wilmer åkte inte pulka igår morse.
Wilmer kom och väckte mig igår klockan 10, jag blev väldigt förvånad över att klockan var 10 eftersom jag egentligen skulle bli väckt vid 8 tiden trodde jag. Men Lena var vaken så det behövdes igen barnvakt. Regina kom hem från skolan klockan 2, då började vi spelade wii. Wilmer tycker att det är väldigt roligt trots att det kanske inte går så bra för han:) 


                                                    Ren Wii glädje :D


Idag vaknade jag kvart i 1 av att Wilmer och Lena stod och plingade på dörren. Wilmer ska böeja på en ny dagisavdelning så dem hade varit på inskoning där sen kunde Lena inte hitta sina nycklar. Lena tyckte det var väldigt roligt att jag fortfarande låg och sov.  När Regina kom hem från skolan tog jag med mig dem ut för att åka pulka. Men snön var lite för hård så Regina sog hvudet redan andra åket. Dem hade inga hjälmar hemma så Regina övergick till att åka skidor och jag placerade Wilmer i pulkan så gick/åkte vi en promenad. Nu är vi inne igen och Regina och Wilmer spelar wii.

Nu behöver Wilmer hjälp så nu måste jag sluta. Hade!!!


Söndag

Igår var vi till Lennart och Jeanette. Pappa ville dit för dem håller på att avverka i skogen så han ville se hur det ser ut nu. Vi var där ett tag sen följde Nina med hem till oss. Det blev en lugn kväll. Jag och Nina gjorde ett bildspel av bilderna vi tog när vi var i fjällnäs på sportlovet förra året.  Det blev faktiskt riktigt bra :)
Sen satt jag och spelade UNO flera timmar med Lena på facebook. Nina vägrade vara med.
Idag har jag varit duktig och städat mitt rum :)
På eftermiddagen skjutsade jag hem nina och blev bjuden på middag av Jeanetten. Sen skyndade jag hem för mamma skulle skjutsa mig till Lena o Christian. Så åkte hem o packade sen åkte vi. Nu sitter jag och spelar uno igen med Lena ;) Inte jätte roligt men ett bra tidsfördriv. Imorgon bitti ska jag vara med Wilmer så Lena får sova. Jag tror vi ska gå ut och åka pulka :) Om han vill. Lena vill att jag ska stanna fram till torsdag eftersom hon är ledig till dess, så jag kommer vara här till tosdag sen tänkte jag ta mig upp till Härnösand och hälsa på Christine :) Får se hur det blir men hoppas på att planerna håller :)

Nu ska jag kika på tv. Hade!


Skola

Skolan har börjat och jag är inte där... Hur känns det då? BRA, för jag orkade verkligen inte med skolan mer, var fruktansvårt skola less och teckenspråkstolk var inget för mig. Men det har varit väldigt roligt också. Teckenspråk är roligt men det är inget jag vill jobba med. Men jag kommer att sakna vissa personer. Inte alla men vissa, känns lite sorgligt att inte få träffa dem varje dag. Klasskompisar träffar man ju nästan varje dag och nu kommer det ju uppenbarigen inte bli så. Jag har redan börjat sakna dem, fast att det inte var så länge sedan vi sågs. Jag hoppas dem kommer ordna en klassfest, som man får komma på?

Det är skönt att vara hemma men jag måste försöka få lite struktur på dagarna, det funkar inte att kliva upp 1 och sen inte göra någon ting, då kommer jag hinna bli tokig innan det här halvåret är över :)
Jag saknar hockeyn väldigt mycket också men nästa vecka ska jag tvinga med Linus till NSK på friåkning, tror inte det kommer bli så svårt:P Någon mer som vill med? Alltid roligare att vara flera.

Nu ska jag fortsätta min ostrukurerade dag med att läsa.

Hade

Tips!

Jag har ett tips till alla som använder linser. Lämna inte vätsan i bilen när det är minus grader ute, den fryser...
Jag har varit hos Sofie hela dagen idag, kom dit 13.00 och åkte hem 01.00. Det ända vi har gjort är att spela rummy. Men eftersom att rummy typ är världens roligaste spel så gör det inget. Vi spelade cirka 40 ggr.
Jag tog med mig lins saker och grejjer om jag kanske skulle stanna kvar, men så blev det inte jag ville hem. Men jag lämnade påsen i bilen och nu är lins vätska fryst. Så nu är det bara att vänta på att den tinar innan jag kan sova. Men men jag får fortsätt lyssna på Män som hatar kvinnor. Så går nog tiden fort:P

Natti 

lördag-söndag

Igår åkte vi till Lena och Christian och grattade Christian som fyllde år. Vi blev bjuden på en super god middag och efterrätt :) Sen tittade vi på Timrå- Linköpings matchen.
Sen åkte vi hem, vi fick med oss Regina hem, så jag och Regina har varit ute och åkt madrass idag. Förutom det så har jag gjort rent sköldpaddornas akvarium, hjälpt Linus att sätta ihop ett skrivbord, handlat, mm. Nu sitter jag och funderar på om jag ska städa mitt rum för det ser hemskt ut igen. Förstår inte hur det kan bli så stökigt :P

Eftersom Linus har städat sin bod idag så har katterna fått vara här uppe i huset. Jag tror dem tycker det är jätte roligt att vara här, dem klättrar i julgranen och när dem fått ner en kula blir det en jäkla fart, förstör blommor, retar Candie, klättrar i gardiner, ja det är som en enda stor lekplats för dem:P Mamma tycker dock inte att det är riktigt lika roligt haha.

Nä nu ska jag plocka upp lite här så man ser golvet ;)

2010

Gott nytt år :) hoppas alla hade en bra kväll igår, för det hade jag.
Det blev en ganska stressig dag igår. Jag klev upp 10 och åkte hem på en gång för att byta från min bil till Linus bil. sen åkte jag på systemt sedan vidare upp till Härnösand för att städa ur det sista från lägenheten. Det tog bara en timme ungefär. När jag var färdig åkte ja och hälsa på Christine. Blev tvungen att duscha hos henne oxå eftersom mamma ringde o sa att vårt vatten hade fryst. Men när jag kom hem 18.15 så hade dem hunnit fixa det. Vi skulle vara hos Emelie klockan 19.00, vi hann precis dit i tid. 
Vi blev bjuden på finmiddag hos Emelie och Jimmy. Vi fick köttfärsrullar med blandannat feta ost och lök i, kommer inte ihåg allt, och till det fick vi klyft potatis, tsatziki sås och sallad. Till efterätt fick vi glass och en persikohalva med smält aftereight på, det var jätte gott:) Vi var ungefär 13 personer där, en mycket trevig kväll.
Jag har tre nyårsluften som jag detta år verkligen ska försöka hålla :P Jag brukar alltid misslyckas men iår har har jag ingen skola eller någon ting som kan komma i vägen. Jag ska göra allt för att lyckas.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ice Age.

Gott nytt år:)

RSS 2.0