09-10-31 till 09-12-30

Hej hej, nu var det så långe sen jag skrev så jag kommer inte ihåg allt som hänt :P
Men det viktigaste är ju att jag har fyllt 20 :P Jag hade en super dag med alla dem bästa personerna. På eftermidagen kom släkten och åt mat o fikade sen på kvälen åkte jag till Emelie. Jag blev alldeles förvånad när jag kom dit. Dem hade satt upp ballonger och en bild på mig över hela lägenheten, Självklart inte den snyggaste bilden dem kunde hitta heller. Det var en bra kväll och jag blev alldeles lagom full :P
Jag fick nya lameller till bilen av mamma och pappa och dem betalde för att få dem isatt också :D

Jasmine, Elin, Sofie och jag på min 20 års fest.

Den 18 december slutade jag på Härnösands folkhögskola. Jag har kommit underfund med att tolk inte är något för mig. Men jag gick klart höst terminen så när resten av klassen fick jullov hoppade jag av.
På kvällen den 18 hade vi fest. Alla som går tolk linjen var väkommen + några andra. Det bev en trevig fest med agom mycket folk.
Jag hade tidigare bestämt att jag skulle flytta hem så fort jag kunde, så jag bestämde att flytta den 19. Nu i efterhand så vet jag att det kanske inte var så smart, Det blev ganska mycket dricka på festen så varken jag eller Christine, som skulle hjälpa mig flytta, mådde så bra. Men flytt vagnen, Linus och Ådris var redan bokade till att hjäpa till så vi hade inte så mycket till val. Linus ringde och väckte mig och det örta jag täkte var att "nu åker dem hemifrån" men så fort jag hade svarat så insåg jag att dem inte var hemma. Jag hörde genom telefonen att dem stod i en trappuppgång så jag förstod att dem redan var i Härnösand!
Bara så att ni vet: Flytta inte dagen efter en fest! Det var inte roligat alls.
Men hem kom jag och det var super skönt. Så nu bor jag hemma hos mamma och pappa igen. Det känns faktiskt både bra och dåligt att flytta från Härnösand. Jag beöver inte gå tillbaka till skolan och det är bra, det finns några personer jag slipper träffa och det är också bra men det finns även personer som jag inte har något emot att träffa och det känns lite sorgligt att jag inte kommer kunna träffa dem lika ofta nu.  
Vad jag ska göra i vår har jag ingen aning om men ska väll försöka jobba lite iallafall. Till hösten är planen att börja plugga igen men jag har inte bestämt vad ännu. Ikväll eller i morgon ska jag åka upp till Härnösand och hämta micron som jag glömde och städa lite mer. Också ska jag häsa på Christine om hon är hemma :)




Igår fick jag äntligen tillbaka min älskade bil:)
Med nya lameller är den som ny, nu är den super roliga att köra =D
 
Imorgon på nyår ska jag och Linus åka till Emelie och Jimmy på Essvik vi ska äta och dricka gott. Hoppas på en super bra kväll:)

Nu ska jag vara social med Nelli och Nina.

Hade bra, Kram.



RSS 2.0