RÄTTVIK!

Äntligen nu är vi på Enåparkens camping (föredetta rättviksparkens camping)
MYS!!!
Vi har satt upp förtältet och ätit middag, nu har vi fått främmande av min faster Agneta och hennes man Kjell.
Skriver mer sen.

Puss

Rubinbröllop :D

Grattis mamma och pappa på eran 40-åriga bröllopsdag :D


.....!!!

Smått irriterad på mig sjäv! Börjar lessna på att jag gömmer saker överallt!
För några veckor sedan var jag hos Christine, där glömde jag mobil laddaren.
I fredags var jag hos Lena, där glömde jag glasögonen.
Idag var vi till Lennart och Jeanette och kolla på kattungarna och det nya fölet, där glömde jag tröjan.
När jag kom på att jag glömt glasögonen hos Lena så tänkte jag att det inte gjorde så mycket eftersom jag ändå jämt anväder linserna. MEN i morse när jag skulle sätta i linserna så gick den högra linsen sönder! Och det var mitt sista par... Så nu är jag enögd. Specsavers har inte öppet på söndagar heller så jag får vänta med att köpa nya tills i morgon, problemet är bara att jag ska jobba i morgon, lagom jobbigt att gå enögd en hel dag...
Så för tillfället kan jag inte ladda mobilen, bara se med ett öga och är en tröja fattigare...
Och nu gav batteriet i data musen upp oxå! suck...
Men det är väll mobil laddaren som är mest akut så jag måste nog åka upp o hämta den någon dag iallafall. Men det är ju inte så lätt att tanka bilen när man är utan pengar :P

Jaja över till annat:
Snart är det midsommar! Woho! längtar super mkt. Det är nu bestämt att Jag, Nina mamma och pappa ska ta husvagnen ner till Rätttvik och bo på rättviksparkens camping i år igen :) Får se hur länge vi stannar men sen bär det iallafall av mot strömsund för släktträff.

Sommarplaner:D

Har blivit bjuden på två bröllop denna sommar :D 
Den 21 augusti ska vi till uppsala där min kusin Lisa ska gifta sig med sin Petter :)
Den 28 augusti ska vi till Njurunda kyrka (om jag inte minns fel) där Jenny och Janis ska gifta sig :)

Längtar! Det är så roligt att gå på bröllop, alla är så fina och på bra humör.
Det ska bli mycket roligt att gå på båda bröllopen. Fast att jag inte har träffat Jenny så mkt de senaste åren så var vi med varandra jämt när vi var liten:) Finns många fina glada minnen från det :D.

På midsommar åker jag, Nina, mamma o pappa (kanske någon mer) till Rättvik :). Rättvik är en fantastisk plats att vara på över midsommar. Jag anser att man inte firat midsommar på riktigt om man inte varit nere i Rättvik under midsommar:P Sen åker vi vidare mot Strömsund. Där vi helgen efter midsommar ska på släktträff. Det är 110 pers anmälda! Mycket släkt det...

Sen har jag inte mkt mer planer för sommaren förutom att bada! Såklart :P
Eller jo jag kommer gå och vänta, vänta och vänta på besked om jag kommit in på någon skola.
Om jag inte kommer in vet jag inte vad jag ska göra, det finns inte med i mina planer... Jag måste komma in. Vägrar gå göralös ett halvår till! Det spelar absout ingen roll i vilken stad jag hamnar bara jag kommer in. Men ett stort plus vorre självklart om Emelie kom in på samma skola, det skulle vara skit kul!

Love <3


Härnösand :D

Nu är jag upp i Härnösand, åkte upp igår. Känns underbart att vara här igen och få träffa alla fantastiska mäniskor :)
Har saknat er MASSOR!
Igår kväll var vi på tolkfest.
Christine var utklädd till smurf :) hon var super fin :D  Jag var inte utklädd eftersom jag inte var med på hela festen.
Idag har jag enbart degat i soffan.. Eller nej, jag har faktiskt diskat :P Annars har jag bara kollat på tv och suttit vid datorn. När Christine kom hem la hon sig i soffan och sov bort migränen. Så nu mår hon bättre.

I morrse ringde Niklas och meddelade att hans katt äntligen har fått sina ungar :D 5 st blev det där med. så nu finns massor med katter i familjen. Lena och christian har två katter +5 kattungar, Lennart och Jeanette har 2 katter + 5 kattungar och jag och Linnus har varsin katt. Samanlagt blir det 16 katter!

Mjauu !


RSS 2.0