Helgen- Vinnst

I lördags spelade vi match och vann med 3-0 :D Blev inga mål för mig denna gång men vi vann ju iallafall =D
Sen åkte vi till Lena och Christian o åt mat och kollade på hockeyn.
Hum... vad gjorde jag igår?
Just de jag gick o la mig 23.30 i lördags och tänkte att då lär jag ju vakna vid 9 tiden, men icke 11.30 knackade Linus på och undrade om jag inte skulle vakna snart :P Så jag sov 12tim  :O Sen körde vi upp Lennarts bil hem till han och då fick jag oxå veta att jag får följa med dem till fjällen på sportlovet :D :D Fjällnäs är målet.  

Är hos Lena o Christian nu, ska kolla på kvällens elitserie match mellan Timrå IK - Frölunda HC.

Tjosan!

Step intervall =)

Step intervallen var skit kul! =) Fast jag var skit dålig. Men det kanske inte ska vara så lätt första gången heller... Hoppas det går bättre nästa gång :)
Hade redovisning i går om Fibromyalgi på teckenspråk :O Det gick inte heller så bra:P men nu är det ju gjort i allafall :)
Var på birsta 5 tim idag, roligt men jobbigt. Var med Tanja och Ninna, dem är rolig dem:P händer alltid något roligt när någon av dem är i närhet haha :P
Nu sitter jag hemma hos Emelie och Mats och kollar på "schools of rock" ganska bra tror jag, är trött så orkar inte bestämma om den är bra eller inte haha
Nu ska jag sluta skriva annars blir det bara massa trams skrivet här.  ;)

Hade bäst !

Träning :D

Veckans planer på - 1 kg tror jag går bra har iallfall hållit mig ifrån godsakerna och tränade Body Combat i måndags. Idag ska jag och Elina på Stepp intervall för första gången. Vi har försökt att gå på det förut men det har alltid varit fullt, men nu äntligen ska vi få försöka! Har ingen aning om det är roligt eller inte men det lär jag ju märka, haha, och i morgon är det dax för Body Combat igen! Upptäckte precis att jag har skit brottom hej då!

Bantning

Spelade två matcher med Medelpad i dag, vi vann, det gick skit för mig mer behöver inte sägas mer.
Imorgon blir det en slapp dag, ska kanske åka o hälsa på hos brorsan, sen hem till Härnösand.

Förut kom jag på att jag inte hade berättat om våran lilla tävling. Jag och min familj tävlar om vem som kan gå ner mest i vikt till sommaren. Jag leder för tillfället :D -6,7 kg på 40 dagar Yeay! Satsar på minst - 1 kg denna vecka. Jag ska vinna!

God Natt

  

Seg dag....

Ganska seg dag på skolan idag, våran lärare hade magsjuka så vi fick nå uppgifter som inte va speciellt roligare. Vi som skulle ha samtal idag! skit också ville ju vet! Hade tänkt träna på gymmet med Elina idag men hon mådde inge bra. Men tur va det att det inte blev något, för på friskvården i eftermiddags hade vi "klockan", olika styrke och konditions övningar. Det var en tävling så man skulle hinna göra så många repetioner av varje övning som möjligt, man va två stycken i varje lag. Självklart var jag och Jenny bäst, vi vann! Fast vi va helt slut efteråt oxå haha. Jag hade inte orkat gymmet :P
När jag och Tanja kom hem så hade den efterlängtade tv-boxen äntligen kommit så nu har vi kanaler jippi.
Sen ringde målaren och sa att han skulle komma och tapetsera om mitt rum och köket så då blev jag tvungen att flytta allt som var i mitt rum till vardagsrummet. Så jag får sova i vardagsrummet några nätter. Hoppas det blir fint! Jag fick välja tapeter själv :S kul men svårt.
Just nu sitter Tanja och jag och kollar på serien "My socalled life" en serie från -94. Tanja köpte hela serien.  Vet inte riktigt vad jag tycker om den än, men den verkar ganska bra.

Det var min dag...

Hade puss

Snö

Det är välldigt mycket snö nu! Kul! Fast igår när vi åkte till Sveg var den inte så rolig. Vi kom fram 12.40 å matchen skulle börja 13.00 men den blev förskjuten 10 min så vi hann byta om illafall :P Vi i våran bil blev extra sen eftersom vi råkade ta en liten om väg ( vi körde fel). Vi skulle svänga av i Ånge men vi missade avfarten och vände i Bräcke vilket ligger en haltimme från Ånge. Så det blev välldigt brottom och snön hjälpte inte precis till! Men vi hann ju iallafall. Vi förlorade matchen med 0-4. Vi lyckades släppa in ett mål efter bara 10 sek eller nått sånt. Vi hade inte riktigt vaknat tror jag! Men sen skärpte vi till oss och höll 0-1 ganska länge. Det kändes som det var match mot ett mål så vi orkade inte hålla i mot och dem lyckades få in 3 mål till i sista perioden.
Hoppade över träningen idag, kännde att det behövdes, man måste vila ibland.

Pga snön kunde jag inte heller åka hem till Härnösand igår kväll, utan fick göra det i morse istället. Fick dessutom skotta en kvart i morse för att kunna få ut bilen!

Skola som vanligt i morgon, förutom att vi ska ha samtal med våran mentor, ska bli roligt att veta hur hon tycker att det går för mig, men skrämmande också!  Nu ska jag kolla på en välldigt bra film, First Daughter. God Natt

Popcorn<3


Flytt

Ja nu har jag flyttat :D härligt att slippa student korridoren :)
Har inte hunnit med att skriva den här veckan, har varit mycket som ska fixas i lägenheten. I måndags var vi i birsta hela eftermiddagen. I tisdags var vi o hadlade mat på härnöhallen, och fixade lite mer i lägenheten.
I onsdags tränade jag på gymmet med Elina, på torsdagen var vi på Body Combat igen, fortfarande lika roligt :D. Igår var jag på gymmet med Linus och Ådris, Idag har jag spelat match mot brynäs/SIK  vi förlorade med 2-4 :( . Men jag gjorde vårt första mål, dragskott i krysset :D
Imorgon blir det match mot Sveg i Sveg.  Mycket träning blir det... På måndag är det Body Combat igen, på tisdag tror jag det blir vila, onsdag gymmet, torsdag Body Combat. Ja, schemat är fullt. Och + det skolan! Tur att vi inte får så mkt läxor :P
Nej nu ska jag äta popcorn och dricka äpplejuice :)

RSS 2.0