bygga, bygga, bygga



Igår började vi bygga på en sol terass runt poolen. Jag hade inte riktigt förstått hur stort det faktiskt skulle bli! Fast jag tror det kommer bli super bra :) Vi har kommit lite längre nu än vad bilden visar fast inte så mycket... Pappa jobar i morgon så då är det bara Linus och jag som får fortsätta jobba men det ska nog gå bra det med. Fast först måste vi åka och köpa mer virke.  
Obs!Allt som är grävt (nedre högra hörnet på bilden) har jag gjort :O Ganska trött efter det :P

Jag tror nog jag kommer somna ovaggad i kväl :)

God natt <3

Fjällnäs

Är hemma igen efter ännu en fantastisk vecka i Fjällnäs tillsammans med Lennart, Jeanette, Niklas, Nina, Nelli och Florry. Mamma o pappa kom upp på onsdag kväll oxå. 
På måndagen hade vi fantastiskt väder :) så vi tog och åkte upp till en sjö som fanns uppe på fjället. Vi fikade och åkte pulka/madrass :) Det gick ruggigt fort att åka ned för backarna där men för min del blev det inte så mkt åka eftersom det var så jobbigt att gå upp för backen :P Tyvärr blev det inte alls mkt pulka/madrass åkande under veckan eftersom vädret inte tilltät det. Det var för varmt... Men lite åkte vi, i "våran" backe, samma backe som vi åkte i förra året. Det gick inte alls lika fort så det var inte jätte roligt... Men då fick jag för mig att det kanske skulle gå fortare om man åkte pulka så det provade jag ! humm... kanske inte skulle ha gjort det :P Det gick SKIT fort!  Dessutom var det en massa gupp i baken, eftersom det åker skotrar där och de gör att det blir super guppigt. Så där kom jag i en pulka som gick vädigt fort och skulle försöka få stopp innan jag krockade med något/någon nere på parkeringen. Jag hade inte så  mkt annat val än att slänga mig av och när jag gjorde det åkte ärmen på tröjan upp så jag drog armen i is/snö backen... Aj... fick två skrubb/bränn sår på armen. Inte alls skönt, så efter det höll jag mig till att åka madrass. tisdag, onsdag, torsdag, fredag var det ganska tråkigt väder, men vi var ute och åkte skoter, pimpla, byggde snögubbar och en snö hund och grejja på. På lördag blev det super väder igen och vi gick ner på isen och pimpla. På eftermiddagen satt vi på altanen och sola :)  så på kvällen såg jag ut som en tomat och nu har jag börjat flagna i ansiktet :/ Sen åkte vi och handla så vi kunde grilla ute :D Årets första grillning för min del.
På söndag packade vi och åkte hem.
Kommer ladda upp bilder sen när jag har fått dem från Nina.

?

Ibland är det svårt att veta vad man själv tycker, känner och tänker....

Du gör mig förvirrad!

Ägg målning...

Igår kom Christine hit och hälsa på :D :D woho! Super roligt att träffa dig igen det var väldans länge sedan nu :)
Hoppas jag kan stanna till på söndag och hälsa på dig :)

Idag har vi städat och grejjat eftersom Lennart med familj och mamma, pappa och Linus ska komma på påsk middag i morgon.  Sen fixade jag så att Regina och Wilmer kunde måla två ägg var och sedan hänga upp i riset :D Tror de tyckte det var roligt. Sen spelade vi Fia med knuff, jag och Wilmer mot Regina. Jag och Wilmer vann och det uppskattades inte av Regina men man måste ju lära sig att förlora oxå...
Nu har Lena åkt på jobbet, jag och Christian sitter och är sällskapliga framför varsin dator Haha! Regina och Wilmer är uppe och "leker", det låter snarare som om dem kommer riva hela huset.
Jag städade på Wilmers rum igår, det syns inte idag...... Tänka att man kan stöka till så mycket när man är så liten. Man hinner inte ens vända ryggen till så ser det ut som det är 14 barn som har lekt där i flera dagar xD
Men de måste ju få leka med sina leksaker. 

Nu ska ja kolla på tv och sen kanske eventuellt städa lite....

GLAD PÅSK <3
 

RSS 2.0