Hockey

Nu sitter jag här igen, hos lena o Christian, fast Lena är inte hemma än, men är på väg tror jag. Idag är mamma, pappa o Linus här oxå vi ska se Timrå-Modo. Goo Timrå!
Idag har vi fått nycklarna till lägenheten:D inflyttningen börjar i morgon:)  Men på lördag få det bli paus i flyttningen för då ska vi åka till falun och spela match.

Hinner inte skriva mer det börjar nu :P

Billigt !

Är fortfarande jävligt irriterad... Igår kom jag också på att jag hade 2 ringar i väskan som jag fick i student present  :( Visst man kan köpa nya men det blir inte samma sak!
Vart tvungen att åka o köpa nya jumpa skor idag eftersom dem gamla låg i väskan. Hittade ett par riktigt snygga puma som kostade 400:- men jag hade supertur för det var halva priset så fick dem för 200:-    :D
 Jag kunde inte läga ut så mkt på dem eftersom jag flyttar på lördag å då kommer det gå massa pengar :P så det var SUPER BRA. Hoppas bara att skorna är det oxå. 
Var lite trött i morsse, vi börjar ju 08.30 och 08.15 låg jag i sängen o funderade på att kliva upp haha tur att det är nära  till skolan :P  Jag hann i tid men fick hoppa över frukosten  haha.
Efter skolan åkte jag och Emelie o köpte skorna sen släppte jag av henne utanför E:on (hon skulle sälja match program) sen åkte jag till Lena och Christian, eller det är bara christian hemma, Lena jobbar på machen hon också. Sen åt jag mat kyckling o ris yeay! Sen kom pappa o nu kollar vi på matchen Timrå- Rögle. Goo Timrå! står 1-1 efter 1:a perioden.
Nu börjar andra perioden, Hej då!


F*n - jäkligt onödigt!!!

Var på träning idag hemma i Njurunda. Hade packat bilen med alla saker o kläder ja allt inklusive dator o externa hårdisken. Så när jag kom till Nsk så låste jag bilen noga och gick på träningen. Sen när jag kom ut i bilen var allt borta! Data väska med datorn och den externa hårddisken, En bag med typ alla kläder ink digitalkamera. Säger bara fy fan!  

Tisdag/Onsdag

Tisdag.
Tänkte skriva i går men hann inte.. Jag åkte hem till Njurunda direkt efter skolan för att träna hockey. Vi hade träning i 2 timmar och 15 min jobbigt kan jag lova! jag var helt slut orkade inte ens stå på bena :P Sen skulle jag åka tillbaka till Härnösand på en gång efter men eftersom det var snöstorm ute så blev jag tvungen att sova hemma på Nyhamn.
fick vi skjuta luftgevär , först vanligt och sen med ett annat där det inte fanns något sikte utan man fick hörlurar på sig och när man var nära mitten pep det högt, jag var faktiskt ganska duktig på det. Sen fick vi skjuta med blåsrör oxå o det fick jag mest poäng på av alla. Kul kul.

 Onsdag.
Så det blev alltså en tidig morgon i morse, åkte från nyhamn 07.00 (jag försov mig, men mamma väckte mig så jag hann ändå) var i h-sand 08.10 skyndade mig att byta om o allt sånt och åt dessutom frukost men hann ändå i tid till skolan börja 08.30. Bra gjort va? haha

Annars har det varit skola som vanligt idag. har inte hänt så mkt förutom att jag tvättade på eftermiddagen. 
eller ju just det jag klantade mig förut haha. 
Jag satt i sängen och skulle dricka Loka men innan jag öppnade den så skakade jag den! Haha, ja ni kan ju gissa hur det gick! Precis, Loka överallt. Fick torka golvet och byta sängkläder, tur att datorn stod på behörigt avstånd:P 
Jag fattar inte varför jag skakade den!?

Nej nu ska jag sova så jag orkar med Body Combat:en i morgon :D  


Träna

Idag har jag varit och tränat Body Combat skit kul var det. Man sparkar och slår (bara i luften), armhävningar, situpps mm. det var riktigt kul men jag kommer inte kunna röra mig i morgon:P Men har ändå redan bestämmt mig för att gå dit igen på torsdag:D

Idag på skolan har vi tränat på att göra om meningar från svenska till teckenspråk, inte så lätt kan jag meddela.

Ex. Sv. Hon har flyttat till tredje våningen
     tsp. Pek-f (happ) flytta-upp 3 vån pek-f

Haha förstår ni något?  nej detb är inte lätt!
Vi ska fortsätta med det i morgon, så får se om jag förstår mer efter det...

Nu ska jag kolla på film. 

Hade 

The Team



Alla som är med på bilden var inte med idag

Match :D

Ja som sagt så hade vi match idag, jag skulle ju inte vara med men det slutade med att jag var det ändå. Å det är jag glad för, det var en riktigt rolig match att spela, vi vann inte men det blev oavgjort 1-1. Vi spelade mot Bollnäs. Förra matchen vi spelade mot dem förlorade vi med 1-7 ! Så vi spelade bra mkt bättre denna gång :P  mindre roligt var att vi ledde med 1-0  men Bollnäs gjorde sitt mål 33 sekunder innan matchen var slut. så det blev väldigt spännande på slutet men vi lyckades att inte släppa in fler. 

Just nu ligger jag och kollar på Harry Potter och Fenixordern. Har sett den ett antal gånger men den är bra. 
Har inte hänt så mkt annat idag, eller jo! jag och brorsan är ju ledare för skridskoskolan på NSK så var där halv 11 till 12.15. Var riktigt roligt denna gång för det var så många som var med, kan bero på att det var en målvakts tränare där, med full utrustning, som barnen tyckte var spännande men roligt var det iallafall! Det är så jäkla kul o se barnen spela man ser sån stor skillnad från träning till träning. Dem lär sig otroligt fort :D det blir extra roligt att vara där då, för man känner att man gör någon nytta. 

Nu ska jag kolla klart på filmen. Hade

Kallt

-20 grader det måste vara rekord här den här vintern! burrr
Idag har det inte hänt någonting förutom att Timrå vann mot Luleå :D jag har vart hemma med huvudvärk. Men i morrn blir det skolan igen, kort dag så det ska jag nog orka.
Vi har match på lördag mot Bollnäs som jag inte kommer vara med på eftersom jag är förkyld men jag ska vara där och se till så att dem spelar sitt bästa och vinner :P Måste se till att bli frisk nu så jag kan spela igen, jag behöver inte vara borta länge från ishockeyn för att börja sakna den, love it<3.

Måste sova nu, har ju haft sov morgon några dagar nu så det kommer bli svårt att komma upp i morgon.


Natti Natti

Lite om mig

Detta är andra gången jag skriver det här för jag lyckades radera det förra, tänkte bara berätta de!

Jag bor i Härnösand och går på Härnösand folkhögskola, jag går teckenspråks tolk utbildningen som är på 4 år så jag har 3 1/2 år kvar. Just nu bor jag på skolans sudent hem men den 1:a februari flyttar jag och en klasskompis till en trea. Det bästa är att jag kommer fotfarande bo lika nära skolan :D. Nu bor jag i en korridor med nio andra vi delar på ett kök men bara en spis! Det är välldigt stressande om man typ står o lagar makaroner också står det fyra personer och väntar på att få använda spisen och man kan aldrig äta i lung och ro för det är alltid ett jäkla spring fram o tillabaka. Men i lägenheten kommer vi bara var två och vi har eb stor disk maskin :D yeay slipper diska! 

På fritiden spelar jag hockey, jag har spelat i 13 år uppdelade på 4 olika lag, Nolby hockey, Töva Tigers sundsvall wildcats och nu spelar jag i Njurunda sk. Jag tycker det var absolut roligast att spela i sundsvall, ända tills vissa personer gjorde det jobbigare så jag slutade där. Men där var dem roligaste träningarna, vi var ganska många varje träning och övningarna var bäst. Nu spelar jag i Njurunda sk men tycker att det är för lite träningar och för få spelare på dem för att det ska bli roligt. Ju färre man är på träningarna ju lägre tempo blir det, och jag tycker det måste vara högre tempo på träningarna för att det ska ge mig något. Så nu är jag mest med som tränare. Funderar på att börja med sundvall igen till hösten om jag får :P eller iockför sig skulle jag kunna tänka mig att göra det redan nu men jag vet inte... Fortsättning följer...
Jag gör andra saker på fritiden oxå så som att vara med kompisar, planerar in för flytten :P, kollar på film, tränat tsp(teckenspråk) mm. 
Men just nu gör jag inte så mkt eftersom jag är förkyld och har huvudvärk. 

Måste bara berätta, Wilmer som är syrrans son, 2år, älskar filmen Bilar och har sett den 4 ggr bara idag! och han blir lika rädd varje gång då dom ska skrämma (kossorna) eller traktorerna som låter som kossor. Haha.

Kommer inte på mer att skriva nu. Ha de !          

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0