Flisan & Roger

Jag har fått en katt! Linus skulle åka och hämta en katt i måndags, så jag följde med och självklart kom även jag hem med en katt :P. Linus katt heter Roger och min katt heter Flisan.
Roger är lite lat och sover mest men Flisan busar så det räcker till båda haha. Roger är svart och Flisan är brun,svart och vit.



Flisan & Roger


Flisan


Roger

Skola igen

Ja då är vi tillbaka på skolan igen då. Känns mest jobbigt. Försöker hitta lite inspiration att faktiskt göra något när jag är i skolan, men det är svårt! Tänk er att gå i skolan, när man i huvudet redan har hoppat av.
Samtidigt känns det ledsamt att lämna alla goá personer, men jag flyttar ju inte så långt och ska upp och hälsa på. Det har jag lovat :) Vad jag ska göra när jag inte går i skolan? Ja, det får tiden utvisa.
Just nu sitter jag och kollar på förskolelärarutbildninga, en av många utbildningar jag funderar på :P
Det är inte lätt när det är svårt!

Just nu sitter jag hemma hos Lena och Christian. Fast som vanligt när jag är här är dem inte hemma. Lena jobbar och Christian är på föräldrarmöte, så jag är med barnen. Nu sover barnen (hoppas jag :P) och jag kollar på Uggly Betty i väntan på att få se desperate housewives, det var ett spännande slut på förra programmet...



Jag vill ha December NU!

Leksand- västanviksfolkhögskola

Nu är jag hemma igen efter en vecka i Leksand. Det har varit en vecka full med teckenspråk, hemlängtan, föreläsningar och skoj. Det har varit långa, ibland tråkiga, dagar. Men jag vill Tacka Christine för att hon gjorde min vecka lättare genom att vara sig själv :) . Vi bodde två och två på elevhem, jag bodde med Christine helt klart bästa tänkbara personen.
Ganska fina rum var det där, inget att klaga på, förutom att det lukta bränt från min säng lampa då och då :P
Det har vart en tuff vecka men säker vädigt lärorik när man har smällt allt.
Kanske skriver mer utförligt om veckan senare men orkar inte nu.


God natt

Jag o Elina va trötta när vi skulle hem :P


Jag o Elina va trött när vi skulle åka hem.

Resor

Som vanligt blir det långt mellan gångerna jag skriver:P

I torsdags åkte jag med skolan till stockholm. Blev en jobbig bussresa med magont. Men vi kom ju fram:P Sen gick vi en guidad rundvandring i gamla stan, ganska intressant men det var skit kallt! På kvälen åt vi kina mat. Mums. På fredagen var vi på föreläsning hela dagen från 09.00 till 16.00 fråga inte vad dem prata om för jag vet inte Haha, Var inte så koncentrerad. Igår grejja jag på rummet, möblera om o städa, också var jag till Lena och hämta mina saker, blev bjuden på pankaka, Gott.  Sen på kvällen åkte vi till min faster Agneta på kvällen, på 60 års fest. Det var en trevlig och mysig fest :)
På natten när jag skulle köra hem var det riktigt piss väder! Blåste och ösregnade och var fullt med löv på vägen. Gick inte att köra så fort så det tog en stund att komma hem. Var hemma halv 2 och idag har jag städat och packat.
Nu sitter jag på tåget mot Leksand, där vi ska tillbringa en vecka. Vi ska till västanviks folkhögskola. Vet egentligen inte riktigt vad vi ska göra men men det lär jag märka :P
Nu ska jag kolla på film.

Puss!

RSS 2.0