Tisdag.

Är välldigt precis en vecka sen jag skrev nu och jag sitter dessutom på samma ställe:P är hemma hos Lena och Christian. 
Orsaken till att jag inte har skrivit är att det har vart mycket som snurrat i huvudet denna vecka.
Jag har betämmt mig för att hoppa av skolan, har kommit underfund med att det inte är tolk jag vill bli. Vet inte vad jag vill bli. Det ända jag vet är att jag verkligen inte vill vara kvar på tolk linjen. Jag och Tanja var och sade upp lägenheten idag. Men det är tre månaders uppsägnings tid på den, så jag måste stanna fram till jul..... 
Jag har inte sagt något till lärarna än, har inte bestämt mig för om jag borde göra det nu eller vänta. 
Märkte idag att nu när jag bestämt mig var det väldigt svårt att hitta inspirationen till att göra något. Vissa dagar har vi eget arbete och idag var en sådan dag, det gick inge bra alls, tror jag gjorde en enda uppgift.
Om jag kunde så skulle jag inte tveka att sluta typ idag, men eftersom jag har tre månadshyror kvar så måste jag stanna så jag får CSN pengarna. Har kollat efter jobb men det verkar inte finnas så mkt. 
Det finns verkligen ingen inspiration till att fortsätta, vet inte hur det ska gå fram till jul. 
Nästa torsdag åker vi till stockholm, hem på fredag, sen åker vi till Leksand på söndagen efter och kommer hem torsdag eller fredag. Detta är två resor jag inte ser framemot. Det hade kanske vart intressant om jag skulle fortsätta men det är inget jag vill åka på!

Men men var på mys fest i lördags hos Elin. Hon och Micke hade hemma fest.
Massa trevligt folk, gott dricka och Guitarr Hero! Kan det bli bättre? haha 
Medans tjejerna satt i köket och hade djupa diskusioner, satt jag och killarna och spelade Rock Band o jag vet en sak jag tänker inte prova mig på trummorna igen :P 

Nä nu ska jag kika lite på idol
Hade! 
  


Kramsnåla Wilmer!

Skola som vanligt idag...
Vi fick sluta tidigare eftersom vi var såå duktiga:P eller kanske inte fick en en uppgift som ska vara klar nästa måndag som vi fick arbeta med vart vi ville.
Lena ringde och frågade om jag vill föja med hem till dem och äta middag o gratis middag är väll aldrig fel?
Hon och Regina kom 15.00 sen åkte vi på affärn och köpte pärer. Efter det åkte vi och hämtade kramsnåla Wilmer på dagis.  Sen hem o laga mat. Jag förökte få gosa lite med Wilmer men det var helt omöjligt... Sen fick jag åka tillbaka hem til härnösand med Lena när hon skulle börja jobba. Nu sitter jag och kollar på "Små människor i en stor värld".
Borde försöka lista ut vad det är vi ska redovisa i morgon oxå...

Men först ska jag glo på teven en stund :P

Hade!

GRATTIS NELLI!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NELLI PÅ 11 ÅRS DAGEN <3


Söndag

Hade inga planer för dagen, men Regina ringe i morrse och frågade om jag skulle komma och hälsa på. Mamma och Candie skulle oxå dit idag. Å eftersom det var 2 veckor sen jag träffa Candie så tänkte jag att jag kunde åka. Men när vi kollade bussarna så gick det inte riktigt ihop så Lena kom o hämta mig :)
Så jag har varit här hela dagen och busa o haft roligt :D Åsså har vi ätit tacos, MUMS. Ska få skjuts hem av Lena eller Christian sen innan "Ensam mamma söker" börjar.
Efter det ska jag se på "kommissarien och havet - Den du inte ser" det är en kriminaldrama som jag hoppas är super bra :P

I morgon efter skolan kommer jag att få jobba som en galning med en svenska uppgift som vi fick i tisdags, eftersom jag är en expert på att skjuta på saker så har jag inte ens börjat o den ska vara klar i morgon kväll...

Lördag

Helg, och första helgen jag stannar hela helgen i Härnösand:) Jag har gått mer än ett år här uppe men har inte stannat kvar en enda helg :P

Igår var det först skola, Första lektionen 08.30-09.30 TSP (teckenspråk) andra lektionen 10.00-11.30 Gymnastik vi spelade vollyboll :)
Sen halv tolv hade vi fotografering.
Sen slutade vi. Resten av dagen städade jag :O Fint bev de ;P
18.15 kom Regina hon har sovit hos mig inatt. Vi kollade på tv och spelade wii. Sen somnade hon i soffan framför datorn när hon kolla på film. Jag kolla på Pirates of the caribbean efter det gick jag o la mig.
Lördag 07.00 Regina vaknar !
07.05 Regina: Jag har tråkigt. Hahaha, ja vad gör man?
Jag sa att hon skulle gå o leka med sina leksaker så då gjorde hon det.
07.30 Regina: Jag vill gå ut och gunga nu.  Jag lovade henne igår att hon skulle få gunga idag, men kanske inte riktigt den tiden! 
Så hon gick och åt en macka.
08.30 Jag släpar mig upp :P
Sen har vi kollat på tv, spelat wii, tvättat, gunga och äte lunch. Lena och Wilmer kom o hämta regina klockan ett, dem skulle på teater.
 Men vi hade mysigt och Regina hade gärna stannat en natt till. Men jag ska till dövföreningen ikväll på film kväll, så hon kunde inte stanna. 
Nu sitter jag och kollar på tv-pucken. Det är semifinal mellan Göteborg och Skåne. Dem som vinner får möta Stockholm i finalen.

Hade 

Bernersennen!!!

Tänk er att ha en sådan här lite gos hemma!


VILL HA!!!


Torsdag

Jag har redan gett upp nutrilett tankarna... Jag får bara inte i mig dem, det är SÅ äkligt. Men det finns andra sätt att banta på. så länge man har motivationen så går det.

Var på coop förut och köpte nudlar och när man hade handlat så fick man dra en lott som man kunde vinna olika saker på, och jag vann en varmkorv med bröd:) Gott.
Sen så var Timrå IK där. Fast inga spelare dem skulle vara där melan 16-17 tror jag det var. Men man kunde vinna en Säsongs biljett. Dem hade ett hockeymål som var indelad i 9 delar och om man träffade alla 9 på 10 skott hade man chans att vinna. Christin "tvingade" mig att skjuta, men jag träffade bara 7 :( Men sen tänkte jag "hur roligt är det att sitta på varje hockey match ensam då?" så det gjorde inte så mkt...

Uppgiften vi fick i förrgår, där vi skulle beskriva vårt hus, gick inte så bra , alla fick görs om !
Så vi får se om det blev lite bättre nu ;P Har varit en ganska slapp dag på skolan idag. På tolkämet hade vi besök av en tolk så vi fick svar på alla våra frågor om tolkyrket. Ja sen åkte vi på Coop och nu sitter vi o kollar på tv. o det kommer vi nog fortsätta med ett tag:P

Hade!

Nutrilett

Igår hände ite så mkt, skola som vanligt bara, sen åkte vi på coop o köpte lite gotta ;) Sen blev det film kväll :)

Idag på skolan skulle vi beskriva hur våra hus ser ut sen ska läraren rita upp huset när hon har kollar på filmen, men jag var så dålig på beskrivningen så jag tror inte att det ens kommer likna vårt hus:P
Men men då är det bara att göra om det:P
Sen har det inte hänt så mkt mer.
Eller jo, jag har börjat med nutrilett igen, efterom jag typ misslyckades förra gången. Började i morse. Än så länge går det bra men jag VET att det kommer att bli mkt värre. Det tär på krafterna. Tyvär också på humöret men jag hoppas att jag inte ska bli alt för sur:P Annars så kommer jag att få veta av mina klasskamrater när det är dax att sluta haha. Just nu ligger inspirationen på topp för att göra detta. Inspirationen fick jag i morse när jag klev upp på vågen och tänkte " nä nu jä*lar måste jag göra något". Jag tror det svåraste med nutrilett dieten är efter att man är klar med den, att antingen hålla kvar vikten eller att fortsätta neråt är jäkligt svårt. Man måste lägga om sina mat vanor helt. Tänkte att under dem här två veckorna, så ska jag kolla på nätet och i tidningar efter nyttiga, goda och lättlagade maträtter. För om jag har dem när jag är klar blir det lättare att bara sätta igång på en gång en att sjäv försöka hitta på nyttiga maträtter. Jag har typ ingen kunskap om nyttig mat så det ska jag oxå skaffa mig på dessa veckor. Någon som vet någon bra sida man kan kolla? Behöver alla tips jag kan få, nu! 
Någon annan som använt nutrilett som har några förslag? Eller borde jag prova någon annan diet, typ naturdieten eller nått? 
Ja jag vet inte hur det kommer gå men det SKA gå!

Nu ska jag kolla på idol, Hade!


 

Nystart

Tänkte försöka med en nystart i bloggandet. Men eftersom jag alltid glömer att skriva så får vi väll se hur det går.

Helgen:
Jag och mina föräldrar brukar alltid åka ner på Hudik marknad och campar på malnbadens camping. Detta år var inget undantag föruom att jag inte sov i husvagnen och att Niklas och Christine var med i år. Eftersom att alla inte fick plats att sova i husvagnen så tog jag och Christine med oss tält, liggunderlag och sovsäckar och planerade att tälta. Men när vi var på väg ner till Hudik kom vi på att vi kan ju sova i förtältet istället för att sätta upp tältet. Så första kvällen sov vi på golvet i förtältet, blev lite småkyligt för min del eftersom min sovsäck inte var så jätte bra men christin frös inte. Jag vaknade halv nio och strax därefter vakna Christine och resten av familjen. Lite roligt var det att jag vaknade först eftersom Christine sagt att hon är morgon pigg och det är ju inte jag direkt :P
Dagen började lungt med frukost och korsord :) Sen åkte vi till marknaden. Jag och Christine gick direkt till tivoli delen, Vårt första åk blev virvelvinden, as kul va den, vi åkte i samma vagn som tre andra killar och eftersom vagnen då blev ganska tung så snurrade vi som f*n! skit kul! sen åkte vi en mindre rolig karusell som resulterade i en hel del blåmärken för min del :P och eftersom virvelvinden var så rolig första gången var vi tvungen att åka den igen, men denna gång var vi ensama i vagnen så det snurrade inte lika mycket.
Jag köpte 62 par strumpor! Fast alla var inte till mig, bara 13 av dem :P resten var till Lenas familj. Vart också tvungen att köpa soure cream chips och järvsös goda cocosbollar :P
På väg till bilen, precis då vi passerat sista marknads ståndet, så bestämde himmlen sig för att öppna sig och kasta vatten på oss! Vi han bli ganska blöt innan vi kom fram till bilen.
Kvällen blev ganska lungn med cider, kortspel och godis :)
Eftersom det blev lite kyligt första natten så bestämde vi oss för att ta innertältet från tältet och sätta upp i förtältet. Vilket visade sig inte vara så lätt eftersom vi inte hittade ngar snören, men Christine löste det hela genom att ta gummisnoddarna som satt längst ner i hennes byxben och klippte av dem :P
Så jag vaknade i morse varm o go ;) Blev en lungn morgon sedan packade vi ihop allt och åkte hem:)
Sammmanfattning: Helt fantastisk helg.

+ Sällskapet
+ Marknaden

- Vädret


Hoppas vi ses snart!

RSS 2.0